vineri, februarie 24, 2006

Scoala pentru viata

Omul invata toata viata. Invata sa scrie si sa citeasca, invata stiinte naturale, umaniste, reale si de toate felurile. Iar acum, Uniunea Europeana a adus si la noi conceptul invatarii continue, si cel al educarii adultului, ca si cel al supracalificarii, policalificarii, si recalificarii rapide, daca piata nu merge cum credeam noi.
Toate bune si frumoase. Dar cine ne invata sa traim?!? Cei sapte ani de acasa, ar spune multi. Dar nu e chiar asa. Mai ales ca in economia de piata, cei sapte au pierdut un pitic, si acum, la 6 anisori (+ sau -), mergem la betisoare, bastonase si alte bucle. Noroc cu Crucea Rosie, care ne sare de fiecare data in ajutor. Iata CUM.
Am dezvoltat un segment de formare, adresat indeosebi tinerilor, celor aflati la mereu acelasi „inceput de drum”. Acest segment isi propune sa formeze abilitati si deprinderi de buna functionare in societatea concurentiala. Mai exact, Crucea Rosie pune la dispozitia doritorilor de aventura interioara un pachet complex de informatii, jocuri si exercitii menite sa le dezvolte comunicarea, de sine si cu ceilalti, lucrul in echipa, prezentare eficienta. Dar nu numai. Cei care cred ca au material de lider si-l pot foarte frumos slefui in sesiunile Crucii Rosii, care se ocupa atat de individ, cat si de comunitate. Pentru ca la noi te descoperi si in acelasi timp descoperi cum sa fii mai bun, sa te cunosti, cum sa iei cea mai potrivita decizie si cum sa alegi cea mai buna solutie. Si totul, cu glume, jocuri si buna dispozitie. Pentru ca la noi nimeni nu greseste, toata lumea se imbunatateste!!!

N.A. Cursurile au o durata de o zi (se desfasoara in weekend), 6 ore si pauza de cafea. Mai putin managementul proiectelor, care, in calitate de curs ce poate fi considerat de specializare, dureaza 3 zile si, evident, costa mai mult.

Pentru detalii, consultati lista de preturi, orarul cursurilor si posibilitatile de acces de si mai jos de nota asta.

11 martie – comunicare si prezentari eficiente
12 martie – lucrul in echipa si liderii
18 martie – autorealizare si luarea deciziilor
19 martie – viitorul carierei
♣ la cerere, managementul proiectelor
preturile, pentru un modul, sunt dupa cum urmeaza:
30 pentru elevi,
40 pentru studenti,
50 pentru angajati,
+ 3 lei cotizatie de membru al scolii pentru viata care este Cruce Rosie
Cei care opteaza pentru mai multe module „sufera” o reducere de 10 %, proportional cu numarul de module alese.
Va asteptam la scoala pentru viata!!!
Sonia Nitu

Niciun comentariu: