joi, mai 11, 2006

Bun venit, UE, tai -- tai, civilizatieee!
Bine v-ati bagat capul pe blogul nostru. Unul dintre blogurile care azi va va vorbi si despre capitala cultura a mult asteptatului an 2007.
Azi, la prima ora (care la mine fu 7.30), trecand pe centru burgului -- care se va finaliza imediat ce se va re-re-re-re finalizata Piata Mare -- am fost fortata sa inghit tot praful de pe pantofii turistilor. Care turisti? Cei care au intrat in agentia de turism de pe centru si au facut mizerie, incat saraca tanti care lucră acolo a trebuit sa scuture presurile in ochii zgribuliti ai trecatorilor.
Si tot legat civilizatie. Dupa cum bine stiti, Crucea Rosie isi continua periplul prin hatisurile comunicarii sociale. Anul acesta, la cea de-a patra editie a Targului Info Social, am invitat si stimatele firme sa ia parte la acest targ de comunicare sociala. Ideea generala pentru care a fost invitat sectorul privat a fost – si ramane inca, doar Speranta crapa ultima! – aceea de a initia un trialog intre public, civil si privat. Dar nu a fost sa fie, privatul si-a vazut de treburile lui, nestingherit de ideea ca productia si profiturile ar putea avea vreo legatura cu nivelul de trai si multumirea sufleteasca a fiecarui client, dar si a fiecarui angajat. Care angajat este, cel mai adesea, sibian, chiar daca clientul final este de peste tari si mari.

Cam atat, ca ploaie tare si ne cam udam la idei.

Sonia Nitu

Niciun comentariu: